Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Tietoa Osaa.fi-palvelusta

Tietoa Osaa.fi-palvelusta

Kuinka Osaa.fi palvelu attaa minua?


Osaa.fi pitää tallessa suosittamiesi työelämänkorttien tiedot yhdessä paikassa ja muistuttaa Sinua ajoissa, kun työelämänkorttisi on vanhenemassa.

Monet työelämänkortit ovat voimassa määräajan ja ne tulee uusia ennen voimassaolon umpeutumista. Katko kortin voimassa olossa voi aiheuttaa katkon myös työnteossa. Miten muistaa uusia jokainen työelämänkortti ajoissa?

Osaa.fi tietää työelämänkorttien voimassaoloajat

Osaa.fi-palvelu tietää kymmenien työelämänkorttien voimassaoloajat. Järjestelmä laskee syötetystä suorituspäivästä eteenpäin voimassaoloajan ja muistuttaa tähän tietoon perustuen Sinua hyvissä ajoin työelämänkortin voimassaolon umpeutumisesta.

Tilaa ilmainen muistutus sähköpostiisi

Osaa.fi muistuttaa Sinua tärkeistä päivämääristä. Tilaa muistutukset työelämänkorttien voimassaolon umpeutumisesta sähköpostiisi. Se tapahtuu helposti Osaa.fi -palvelussa.

Toimi näin:

  • Rekisteröidy Osaa.fi -palvelun käyttäjäksi
  • Kirjaa palveluun työelämänkorttiesi suorituspäivät
  • Osaa.fi muistuttaa Sinua ennen työelämänkortin voimassaolon umpeutumista

Rekisteröidy tästä ja talleta työelämänkorttien tiedot yhteen paikkaan!

Saat maksuttoman muistutuksen työelämänkorttien vanhenemisesta.

1st image
2nd image